Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pronájem lodí - dovolená pod plachtami

Už nemusíte trávit dny na přeplněných plážích. Je konec časovým rozvrhům přímořských hotelů. Nastává dovolená plná klidu a pohody. Dovolená na námořní plachetnici nebo motorové jachtě vám umožní poznat skutečné moře, klidné i dravé, se všemi přírodními krásami, které jsou jinou cestou než po mořské hladině nedostupné.

Objevíte čarokrásné ostrovy s prastarými kamennými stavbami, piniovými háji a pláněmi vonících travin krčících se pod neúprosnými paprsky jižního slunce.

Jde o aktivní způsob odpočinku, při kterém sami rozhodujete o průběhu celé vaší dovolené. Můžete prožít nikým nerušené večery v opuštěných zátokách a čerpat další sílu z kouzla přírody, mořského vzduchu, nekonečného klidu a ticha. Také večeře připravené z vlastních úlovků v ohništích na břehu nebo útulné lodní kuchyňce, podávané na palubě při západu slunce, zůstanou pro vás jedinečným a nezapomenutelným zážitkem. Můžete si také pochutnat na řadě výtečných krajových specialit a kvalitních jižních vín v typických rybářských vesničkách s úzkými uličkami a zapadlými hospůdkami.

Zní to pohádkově, ale je to realita vzdálená jen několik hodin jízdy autem. O vše ostatní se postará náš zkušený personál v některém z vámi vybraných přístavů.

Nejžádanější a nejnavštěvovanější lokalitou je Jaderské moře, které vzhledem k velkému množství ostrovů nabízí mnoho půvabných a bezpečných zátok pro kotvení. 

Kromě malebného Chorvatska vám můžeme zajistit pronájem jachty dle vašich požadavků v kterékoli z exotických destinací.

Prodej lodí a příslušenství

Naše společnost TPS centrum se profesionálně zabývá jachtingem více jak 20 let. Zastupujeme přední světové loděnice, jako jsou ELAN Marine, výrobce motorových jachet SELENE, motorových člunů ATLANTIC a mnoho dalších předních výrobců. Kromě luxusních jachet vám můžeme nabídnout i nafukovací čluny značek ZODIAC, ADVENTURE, VALIANT s lodními motory MERCURY a TOHATSU a veškeré lodní příslušenství.

V naší nabídce najdete pouze sortiment renomovaných výrobců s vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů.

Prodej luxusních jachet byl i důvodem k založení dceřiné společnosti v Chorvatsku, se sídlem v Marině Dalmacija, která zajišťuje nadstandardní služby v oblasti pronájmu a servisu lodí.

Jachty kotvící na naší základně jsou pod pravidelným dohledem odborného personálu. Majitelům lodí nabízíme zajištění veškerých služeb týkajících se jejich provozu, včetně dopravy z letiště, nákupu potravin a dalších služeb pro zpříjemnění pobytu. Tyto služby byly doposud spojovány pouze s provozem megajachet, zájem ze strany majitelů menších lodí je však značný.

Servis a služby

Na veškerý námi dodávaný sortiment zajišťujeme záruční a pozáruční servis,
provádíme technické prohlídky plavidel, registracepojištění lodí prostřednictvím společnosti PANTAENIUS.

Kurzy jachtingu

Kromě pronájmů lodí vám můžeme nabídnout kurzy jachtingu jak pro začátečníky, tak pro zkušené jachtaře, kteří mají zájem se zdokonalit například pod vedením jednoho z nejlepších českých jachtařů Davida Křížka.

EXCLUSIVE CHARTER

Pro ty, kteří nechtějí investovat do vlastní lodě, je na naší základně v Marině Dalmacija připravena nabídka EXCLUSIVE CHARTER, jehož filozofií je provozování kvalitních, komfortně vybavených lodí s možností celoročního využití a současně nabídnutí kvalitních služeb spojených s pronájmy. Během krátké doby si tento projekt získal příznivce jak ze strany investorů, tak především ze strany hostů. V mnoha případech si spokojení hosté rezervují stejné lodě i na několik týdnů v průběhu jedné sezóny. Jachty z flotily EXCLUSIVE CHARTER jsou nabízeny s možností převzetí kromě soboty i ve středu. Tím je umožněno bezproblémové a bezpečné cestování po prázdných silnicích a naprostý klid v marině při přejímce a vracení lodě.

Česká námořní rallye

Na závěr sezóny společnost TPS centrum každoročně organizuje jachtařský závod s názvem Česká námořní rallye - českou regatu s nejdelší tradicí.

Jubilejní 15. ročník se bude konat v termínu 1.-8. října 2011. K dispozici bude 20 identických lodí ELAN 340, se kterými posádky absolvují etapový závod mezi několika marinami střední Dalmácie. Vítězná posádka převezme téměř metr vysoký postříbřený putovní pohár.

Zájemcům o tento závod můžeme přiblížit jeho atmosféru prostřednictvím multimediálního DVD z předchozí 14. České námořní rallye - 2010.

Loď jako vizitka majitele

Odjakživa byly s loděmi spjaty přívlastky kvalita, krása, jedinečnost, pevnost …
U historických plnoplachetníků, modernějších transatlantických parníků, nebo i malých rybářských člunů, se vždy jednalo o lodě robustní konstrukce, stavěné s maximální snahou o bezpečnost, dobré plavební vlastnosti a ve většině případů i komfort.

Tak jako v jiných odvětvích, má mnoho výrobců v současné době snahu nabízet levné lodě. Snížení cen je možné při výrobě velkých sérií, ale v těchto případech není možné od těchto lodí očekávat právě zmíněné přívlastky, jako jsou kvalita, krása, jedinečnost. S velkými výrobními sériemi souvisí i výrobní procesy, ve kterých jen těžko budeme hledat ruční řemeslnou práci, zpracování kvalitních materiálů jako je masivní teak, záplety lan, mnohavrstvé laky, atd. Cena těchto lodí bývá sice obdivuhodně nízká, ale málokterý majitel, který je připraven investovat nemalé prostředky do své jachty, by byl spokojen s tímto provedením.

Naštěstí se mezi výrobci lodí najdou i dnes firmy, které nabízejí prvotřídní kvalitu a jejich zákazníci jsou ochotni si počkat na výrobu své jachty i několik let. Jen s takovou lodí si můžete vytvořit hluboké pouto, které je dáno nejenom úctou k preciznímu zpracování,  použitým materiálům, ale následně také pravidelnou údržbou a provozem samotným.

Firemní filosofií, kterou je společnost TPS centrum známá nejen v Čechách, ale i v zahraničí, je individuální přístup k zákazníkům a důraz na kvalitu dodávaných lodí a služeb.

- PR článek -

TPS centrum, s.r.o.
Tůmova 17
616 00  Brno-Žabovřesky
Tel.: 543 236 753
info@tpscentrum.cz

www.tpscentrum.cz
www.exclusive-charter.com

Článek byl zobrazen 8 818 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA