Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

S Prima Partou se to lépe táhne

Jste sami, bez partnera a nevíte co s volným časem? Rádi byste vyrazili na dovolenou, ale nemáte s kým? Tak už přestaňte smutnit a svěřte se do rukou cestovní kanceláře Prima Parta, která vám vrátí úsměv na tvář. Na jejich zájezdech poznáte nejen nová místa, nové přátele, ale možná potkáte i svého budoucího partnera…

Zájezd od cestovní kanceláře Prima Parta pro vás může být vhodnou alternativou dovolené, kterou hledáte. Jde o první pojištěnou cestovní kancelář, která se specializuje na pobyty a zájezdy pro nezadané. Je třeba vědět, že v oblasti služeb cestovního ruchu není Prima Parta žádným nováčkem, své služby pro sólo cestovatele úspěšně poskytuje již 12 let. Jde tedy o stabilní a věrohodnou společnost. Svou zásluhu na tom nese spolupráce se spolehlivými a léty ověřenými partnery, ale také volba destinací. Do svých zájezdů zařazuje jak oblíbená místa, jako jsou Julské Alpy, tak i spoustu míst nových, aby byli uspokojeni všichni nadšenci, kteří se těší na nová poznání a zážitky.

Říkáte si, že nevíte, co můžete od takovéto cestovní kanceláře očekávat? Máte obavy z toho, jak takový zájezd probíhá? V případě těchto nejasností se neváhejte obrátit přímo na pracovníky cestovní kanceláře, kde vám vše ochotně vysvětlí. Počáteční nedůvěra většinou opadne hned při první komunikaci - vždyť již ze samotného názvu cestovní kanceláře Prima Parta sálá pohoda. Řadu dalších informací najdete také na internetových stránkách www.primaparta.cz. Tam také můžete v případě nejistoty zaslat dotaz a ujistit se, že právě zde najdete to, co hledáte.

V  nabídce cestovní kanceláře jsou pobyty tuzemské i zahraniční, pobyty na horách i u moře, takže vybrat si může opravdu každý. Svou dovolenou můžete strávit aktivně na lyžích, na vodě, na kole, ale i při pěší turistice na českých horách, v Alpách ve Slovinsku   nebo v Rakousku. Oblíbené jsou rovněž tuzemské pobyty, jako jsou jarní prodloužené víkendy o Velikonocích, májové  Lužické hory nebo týdenní letní pobyty například na Jižní Moravě.

Letošní žhavou novinkou jsou pobyty na jachtě v Chorvatsku. Z leteckých pobytů , které vám prodlouží léto, si můžete vybrat třeba kouzelný řecký ostrov Zakynthos nebo bájné Turecko. Další možností, která nadchne zejména milovníky vodních sportů, jsou surfové kurzy v Portugalsku. Právě tam se pro tuto činnost nabízejí jedny z nejlepších podmínek.

S Prima Partou máte možnost strávit také aktivní víkendy či prodloužené víkendy, které jsou obohaceny rozmanitými činnostmi od nordic-walkingu přes kurzy fotografování, až po kurz lezení na ferratách v Lužických horách. Veškeré pobyty jsou doplněny aktivním programem a společenskými večery. Zábavu o večerech zajistí reprodukovaná nebo živá hudba. Tyto zájezdy však nevyhledávají pouze lidé, kteří intenzivně hledají svého životního partnera, ale také ti, kteří od své dovolené očekávají něco více, než je běžně nabízeno.

Snahou cestovní kanceláře Prima Parta je především rozptýlit obavy, splnit očekávání, nadchnout účastníky nějakou novou aktivitou, hezkým místem či zajímavým programem. Nejdůležitější je samozřejmě maximální spokojenost klientů. Nejen pracovníci CK, ale především samotní klienti vždy vytvoří přátelskou atmosféru, kde se všichni cítí dobře. Nemusíte se tedy obávat žádných nucených aktivit, pamatujte, že s Prima Partou každý dělá jen to, co chce a na co má zrovna náladu. Nikdo nikoho do ničeho nenutí.

Klient v Prima Partě není ztracen mezi početnými rodinami či zamilovanými dvojicemi. Tady má možnost se seznamovat a navazovat přátelské vztahy s dalšími účastníky zájezdu. Velkou výhodou je možnost účastnit se společného sportovně založeného programu, ať jde o turistiku, lyžování, cyklistiku či jiné aktivity. Při těchto aktivitách se seznamuje jedna báseň! Navíc delegát cestovní kanceláře tráví se skupinou téměř celý den a je neustále nápomocen.

Na zájezdy se můžete vypravit vlastní dopravou, nebo využít nabídky cestovní kanceláře a nechat si zajistit dopravu autobusovou, leteckou či lodní. Říkáte si, že jezdit sám na dovolenou se finančně nevyplatí? Tak u Prima Party tomu tak rozhodně není! Klienti jsou ubytováni s osobou stejného pohlaví, a pokud je to možné i podobného věku. Neplatí tedy příplatky za jednolůžkové pokoje, které stojí v zahraničí obvykle několik tisíc korun. Ubytování v jednolůžkovém pokoji je samozřejmě také většinou možné na vyžádání za příplatek. Zájezdy této cestovní kanceláře přináší sólo cestovatelům výhody, proto neváhejte a vyrazte na cesty!

Už tedy ani chvilku neváhejte, pokuste se změnit svůj přístup k životu a udělejte si radost! Cestovní kancelář Prima Parta vám pomůže vyplnit váš volný čas, bude vám inspirací a přítelem. Díky ní můžete ze svého „nezadaného stavu“ udělat něco výjimečného a začít znovu naplno žít. Důležité je pracovat na sobě a hlavně…mít se rád.

- PR článek -

CK Prima Parta
Jarmila Zítková
Stínadla 1038
584 01 Ledeč nad Sázavou
Tel: 602 688 620

www.primaparta.cz
ckprimaparta@seznam.cz

Článek byl zobrazen 7 797 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA