Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

CK Jitka Košková - NIKTOUR

CK Jitka Košková - NIKTOUR

Hypermarket TESCO Ústecká 1905/8
405 02 Děčín 4
Telefon: +420 412 513 376
Web: http://www.niktour.cz
Email: info@niktour.cz

 

V Chorvatsku se specializujeme na letovisko VODICE. Zde vyberete z kvalitní nabídky luxusního ubytování ve vilách i hotelech a z nabídky výletů do okolí. Ve Vodici nabízíme pobytové, tématické, sportovní i relaxační pobyty. Dále nabízíme ubytování ve vilách, penzionech i hotelech, téměř ve všech nejžádanějších koutech Chorvatska: Zagreb, Plitvice, Istrie, Opatija, Kvarnerské ostrovy – Krk+Rab+Pag, Crikvenica, Petrčane, Zadar, Biograd na moru, Drage, Pirovac, Šibenik, Omiš, Nemira, Brela, Tučepi... a další. 

Našim klientům nabízíme o hodně navíc:
VODICE: to jsou skvělé a luxusní vily - komfortně vybavené u pláže nebo blízko ní, ale za bezkonkurenční ceny, které nabízíme laciněji než jsou ceny "obyčejných apartmánových domů" které mají v nabídce jiné CK. Prostě, dopřejte si luxus i na dovolené za nízké ceny.
OSTROV RAB: u hotelových kapacit má naše CK oproti jiným CK v nabídce pokoje v základní ceně např. s výhledem na moře a děti na přistýlce zdarma, při ubytování v apartmánech je zahrnuta v ceně mimo jiné i pobytová taxa!!!

Na území Bosny a Hercegoviny se specializujeme na adrenalinové pobyty v kaňonu řeky Neretvy v kombinaci s výlety do Sarajeva, Mostaru, Medjugorje a k vodopádům řeky Kravice. Lze využít a zkombinovat různé adrealianové aktivity: rafting, hiking, canyoning, hunting, fishing, paraglading, mountain biking, kayaking. Jako jedna z mála cestovních kanceláří se specializujeme na zimní lyžařské pobyty v oblasti Sarajeva, kde nabízíme středisko „královnu“ zimních sportů Jahorinu, dále Bjelašnici a Igman.

Další kontakty

Tel./Fax: +420 412 513 376
Mobil:     +420 774 999 799
Skype: niktour

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.