Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Holiday

Vybavenost:
Moderní klimatizované společenské prostory, recepce, trezor (za poplatek), prostorná vstupní hala, TV sál, klimatizovaná restaurace a aperitiv bar. K dispozici jsou dva venkovní bazény s mořskou vodou, pro děti i dospělý a prostorná sluneční terasa s lehátky a slunečníky (za poplatek). Parkoviště u hotelu je bezplatné. 
 
Ubytování:
Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky, jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, fénem,telefonem a SAT-TV. Pokoje orientované na parkovou stranu mají francouzský balkon. Pokoje orientované na mořskou stranu mají balkon (za příplatek).

Stravování:
polopenze, snídaně i večeře podávané formou švédských stolů

Pláž:
Dlouhá oblázková pláž s upravenými skalnatými plochami na slunění, vzdálená cca 100 m od hotelu, je vhodná i pro malé děti, volně se svažující a ve vodě se nachází písek. Využívané je i nádherné koupání na blízkém ostrůvku CEJA, na který vozí turisty každou hodinu lodička. 

Sport a zábava:
Tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, hřiště na malý fotbal a volejbal. V blízkosti sportovní centrum–6 travnatých fotbalových hřišť, atletická dráha. Vodní sporty na pláži–půjčovna člunů, kajaků, plážový volejbal. V hlavní sezóně hotel organizuje animační programy a soutěže pro děti. Jedenkrát v týdnu hraje v hotelu živá hudba a třikrát v týdnu se organizují animační programy pro dospělé. V případě zájmu, mohou klienti využívat i animační programy sousedních hotelů Medulin a Belvedere. V nedalekém autokempu se nachází zábavné středisko SUMMER CLUB a dětský zábavný park.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Holiday

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    3
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Prima odpočinková dovolená.

nemá avatar
4 hvězdiček
Božena
17 13:55:07.července 2009

Cítili jsme se příjemně, fajn dovolená, můžeme doporučit. Určitě bychom si návštěvu zopakovali. celá recenze

Pěkná dovolená v příjemném hotelu.

nemá avatar
4 hvězdiček
Jindřich
15 15:40:28.ledna 2010

Velká spokojenost jak s hotelem tak místem, určitě doporučuji. Dovolená předčila naše očekávání. celá recenze

Hezké poklidné místo.

nemá avatar
4 hvězdiček
Lucie a Láďa
19 14:56:21.ledna 2010

Pro nás to byl velmi příjemný zážitek po 20 letech znovu zopakovaný a krásná vydařená dovolená. Vřele doporučujeme, je to moc hezké místo. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.