Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Apartmánová vila DALMACIJA ***

Popis střediska
Nově zbudovaná třípodlažní apartmánová vila, vyšší kategorie pro náročnější klientelu, stojí v tiché zóně Makarské nedaleko od moře, ve svahu pod masívem Biokova. Z vily s 9 luxusními apartmány, lze dojít do centra za 10 min. Vzhledem k možnostem stravování, kultury a zábavy v letovisku i k možnostem sportovního vyžití, se tato vila řadí mezi nejzajímavější alternativy dovolené. Ve městě je výstavní pěší zóna, směnárna, restaurace, půjčovny skútrů a kol, internetová kavárna, sportoviště od tenisu po míčové hry, potápěčská základna. 


Vybavení celku:
Velmi pěkné nové apartmány s klimatizací, TV/Sat., příslušenství, balkón či terasa

Vybavení pokojů:
MONO 2–3: studio s lůžkovou částí, s obývací i kuchyňskou částí v jednom společném prostoru BILO 3+1: atypický apartmán s minikuchyňkou a pohovkou pro 1 dosp. osobu nebo 2 děti, a ložnice se 2 lůžky BILO 4: atypický apartmán s ložnicí pro 2 osoby, s minikuchyňkou a rozkládací pohovkou pro 2 osoby

Stravování:
vlastní :: za příplatek snídaně, večeře i polopenze v blízké restauraci Bonaca

Vzdálenost od moře:
cca 100 m od hrubě písčité pláže, navazují písčité i oblázkové
pláže, pozvolný vstup, cca 400 m od centra města

Proč právě sem:
atraktivní a známé letovisko, písek na pláži, vyšší standard, dobrá
cena

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.