Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

ITS BILLA TRAVEL s.r.o.

ITS BILLA TRAVEL s.r.o.

Modletice 67
251 01 Říčany u Prahy
Telefon: 800 220 800
Web: http://www.itsbilla.cz
Email: info@itsbilla.cz

 

ITS BILLA TRAVEL je cestovní kancelář, která Vám spojením ITS, jednoho z největších evropských touroperátorů a společnosti BILLA přináší rozsáhlou nabídku zájezdů, kvalitní služby, pohodlnou rezervaci a záruku nejnižší ceny na českém trhu.

Cestovní kancelář ITS byla založena v roce 1970 a v rámci REWE Group je největší firmou zaměřenou na cestovní ruch. Česká společnost ITS BILLA TRAVEL Vám nabízí jasnou a přehlednou formu nabídky zájezdů, konečné ceny, vlastní rezervační systém a profesionální přístup pracovníků call centra. Díky silnému finančnímu zázemí a podpoře nadnárodního turistického koncernu REWE Touristik patří dnes ITS BILLA TRAVEL mezi nejrychleji rostoucí cestovní kanceláře na trhu a nabídkou kvalitní dovolené a vysokého standardu cestování si buduje silnou pozici v České republice. 

ČLÁNKY CK:
Rakouské ledovce - ráj lyžování
Kam s dětmi po Evropě?

Další kontakty

Telefon: 323 625 700

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.