Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Kemp Kažela

Ubytování
V nových mobilních domcích (mobilhomech) v FKK-části, několik desítek metrů od pláže, s vlastním stravováním, příp. polopenzi, nutno si přivézt vlastní utěrky, parkování aut u mobilhomu, klimatizace za poplatek.

Vybavení
V FKK-části restaurace Bilina, další 2 restaurace, supermarket, bar, pizzerii  v „textilní“ části, stejně jako řada sportovišť. Komplex 12ti malých bazénů na dvou terasách, situovaný vedle hlavní restaurační části.

Pláž
oblázková

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Kemp Kažela

Průměrné hodnocení je: 4.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Zde se můžete ubytovat s:


Parádní dovolená v krásném prostředí.

nemá avatar
4 hvězdiček
manželé Cvrčkovi
26 10:15:15.srpna 2009

Všechno dobré, opravdu dobrý kemp. Velmi bezpečný, hezky položený, blízko do Puli. Jistě se sem někdy vrátíme. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.