Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Bi Villabe****

Poloha: 
komplex BI Village byl otevřen roku 2000, nachází se na samém cípu istrijského poloostrova, cca 7 km od centra letoviska Pula, nedaleko městečka Fažana. Komplex je položen v krásné zeleni, přímo na pláži, naproti národnímu parku Brijuni.

Ubytování: 
komplex nabízí luxusní apartmány, vily, mobilhomy nebo pokoje hotelového typu s polopenzí
APP M30: apartmán pro 2 osoby, dvoulůžková ložnice, sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout, KLIMA, balkon nebo terasa, apartmány jsou většinou v prvním patře nebo přízemí. 20 m2. Parking u apartmánu.
APP M60: apartmán pro 4 osoby, dvě dvoulůžkové ložnice, sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou a obývací částí, KLIMA, balkon nebo terasa, apartmány se nachází u bazénu 1 nebo v blízkosti moře. 60 m2. Parking u apartmánu.
APP M80: apartmán pro 4-6 osob, dvě dvoulůžkové ložnice, rozkládací pohovka pro dvě osoby v obývací části, sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, KLIMA, balkon nebo terasa, apartmány se nachází u bazénu 1 nebo v blízkosti moře. 80 m2. Parking u apartmánu.
APP M90: apartmán pro 4-6 osob, dvě dvoulůžkové ložnice, rozkládací pohovka pro dvě osoby v obývací části, 2x sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, KLIMA, balkon nebo terasa, apartmány se nachází u bazénu 1 a 3. Parking u apartmánu 90 m2.
APP M95: apartmán pro 6-8 osob, tři dvoulůžkové ložnice, rozkládací pohovka pro dvě osoby v obývací části, 2x sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, KLIMA, balkon nebo terasa, apartmány se nachází u bazénů a blízko pláže. Parking u apartmánu 95 m2.
MH 1/4: mobilhome pro 4 osoby, dvě dvoulůžkové ložnice, sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s jídelnou, KLIMA, terasa, mobilhomy se nachází na klidém místě v piniovém háji. Parking u mobilhomu, 25 m2.
Villa M100: samostatně stojící, velmi luxusní vily pro 4-6 osob, dvě dvoulůžkové ložnice, každá z nich má své vlastní sociální zařízení, velmi prostorný obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro dvě osoby, plně vybavený kuchyňský kout s myčkou a jídelnou, KLIMA, TV/SAT, veliká terasa se zahradním nábytkem. Parking u apartmánu, 100 m2.

Sport a zábava:
 
v komplexu restaurace, kavárny, cukrárny, ambulance, recepce, internet, směnárna, suvenýry, trezor na recepci, aperitiv bar, caffé bar, masáže, kadeřník, stolní tenis, multifunkční hřiště, půjčovna kol, skútrů, lehátek, slunečníků, biliard, pizzeria, supermarket, sandwich bar, disco, dětský miniclub, junior club, animační programy pro dospělé a děti, obchody, pedikúra, manikúra, fittness, venkovní bazény s mořskou vodou, aquaaerobic, beachvolleyball, videohry, windsurfing, škola potápění, tenisové kurty, škola jízdy na koni, a mnoho dalšího..

Pláž: 
přírodní skalnaté a oblázkové, betonové plotny.

Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Bi Villabe****

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

hDOMtzpMHAbcyYf

nemá avatar
3 hvězdiček
uMrAYgGjpxKaqRJZ
07 17:42:32.března 2011

cheap car insurance :-]] cheap health insurance zipqqg homeowners insurance quotations zgkp business insurance >:-PP celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.