Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Dovolená na lodi? Jedině s Boataround!

Užít si skvělou dovolenou lze prakticky kdekoli a jakkoli. Zdá se vám cestování autem poněkud fádní a rádi byste se spíše plavili po moři? Jasně, není na tom nic složitého. Potřebujete pouze kvalitní loď, na kterou se budete moci spolehnout.

Uvažujete-li o nákupu, máte zřejmě dostatek peněz a také pocit, že loď využijete opakovaně každý rok. Většinou tomu tak nebývá, a tak není od věci popřemýšlet spíše o půjčení plavidla. Učinit tak lze velmi jednoduše. Stačí znát službu Boataround. Že jste o ní ještě neslyšeli? To vůbec nevadí, jelikož ji představíme právě v tomto článku.

Originální globální rezervační systém pro každého

Rezervace lodi nebyla nikdy jednodušší. Inovativní řešení má název Boataround. Jedná se o službu, jejímiž autory není nikdo jiný než Pavel Pribiš a Jan Escher. Tito lidé stáli už za úspěchem známého vyhledávače ubytování booking.com. Z této společnosti ale odešli a založili tuto inovativní službu se sídlem na Slovensku. V současnosti si mohou zájemci rezervovat některou z více než 11 000 jachet kotvících přibližně v 600 lokalitách po celém světě. Jde fakticky o nejobsáhlejší databázi lodí, jež existuje. Ostatně služby tohoto rezervačního systému využívají lidé z více než 36 zemí. A není divu! Vždyť rezervování je velmi jednoduché, rychlé a cenově dostupné.

Boataround

U Boataround si vyberete loď dle svých představ

Zatímco u mnohých společností je nabídka nasmlouvaných lodí mnohdy neaktuální, Boataround vám dává jistotu, že najdete loď, která čeká právě na vás. Firma disponuje svojí vlastní databází plavidel. Loď bude samozřejmě ověřená a potřebnou výbavou. O samotné kvalitě se samozřejmě mohou zájemci přesvědčit už při virtuální prohlídce. Veškeré detaily týkající se lodi si budete moci přečíst i na webu. K dispozici jsou data ve více než 12 jazycích. Stejně tak se lze spolehnout i na podporu fungující 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Postarají se o vás jak při výběru plavidla, tak i v momentu, kdy si loď rezervujete a pochopitelně i při plavbě samotné.

Délka pronájmu? Ta je pouze na vás!

Na jak dlouhou dobu si loď pronajmete, je pouze a jenom na vás samotných. Nebudete omezení jenom termíny od pátku do neděle, případně standardními týdenními intervaly. Flexibilita je maximální a vy si klidně můžete půjčit loď i na několik týdnů třeba pro delší plavbu. Platit přitom budete moci ve více než 10 měnách a prostřednictvím nejrůznějších rychlých platebních systémů.

Jak vyhledávat na Boataround?

Vůbec nic složitého! A to i přes obrovské množství nabízených plavidel. Systém je sofistikovaný a vybírat lze velmi efektivně. Stačí si jenom zadat potřebné parametry. Mezi ty se tradičně ředí třeba data pronájmu plavidla, lokalita plavby nebo další detaily. Vyberete si také podle značky lodi, charakteru plavidla nebo jiných informací. Samozřejmostí je také vyhledávání a

zapomenout nelze i na recenze některých lodí. O co další užitečná data? Typické jsou informace týkající se počasí v lokalitách plavby či průměrné teploty. Podívat se lze taktéž na tipy vztahující se k případným destinacím, v nichž je optimální se zastavit.

Na vysoké zálohy zapomeňte

Velkou předností rezervace lodí na Boataround je bezesporu i platba minimálních záloh. Potřebovat budete pouze hotovost ve výši 20 % z celkových nákladů na pronájem lodi. Jestliže přijdou nějaké neočekávané okolnosti, můžete ještě plavbu zrušit až do konečného stornovacího data i v případě, že už máte složenou zálohu. Ta vám samozřejmě bude vrácena kompletně na váš účet. Jinak na Boataround nabízejí také spousty akcí a slev vztahujících se ke konkrétním lodím, ušetřit tak lze ještě další peníze.

- PR článek -

Článek byl zobrazen 4 853 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA