Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Ubytování a apartmány v Chorvatsku u moře

Chorvatsko se mezi českými turisty těší stále velké oblibě. Důvod je jednoduchý - snadná dostupnost, cenově výhodné pobyty, čisté moře, krásné pláže a pestré možnosti poznávání přírody, historie a památek. Chorvatsko má zkrátka pro každého něco. Pokud tedy zvažujete, jak co nejlépe strávit letní dovolenou, vydejte se k Jadranu, který vás okouzlí!

Chorvatsko je již po několik let českými turisty nejnavštěvovanější evropskou zemí a nutno říct, že právem. Tato země oplývá velkým přírodním bohatstvím, najdete zde tolik ostrovů, ostrůvků, zálivů a zátok, překrásných převážně oblázkových pláží, průzračné moře plné života a vnitrozemí porostlé bujnou vegetací. Právě krása a čistota Jadranu je hlavním důvodem, proč se sem lidé neustále a rádi vrací. Země má za sebou bouřlivou minulost a řadu významných historických událostí, proto se dnes může také pochlubit i četnými památkami, které pamatují na všechna období dějin. Zkrátka v Chorvatsku nepřijdou ani nadšení pěší turisté, na které zde čeká mohutné pohoří Biokovo, jež je rovněž nádhernou kulisou řadě pobřežních letovisek.

Brist
Foto: Brist

Pokud jste se také nechali unést krásou této země a rozhodli jste se, že vaším letošním cílem bude dovolená v Chorvatsku, využijte možnosti ubytování v kvalitních útulných apartmánech, které pro vás zabezpečuje B & K Tour. Tato cestovní kancelář působí na českém trhu již 23 let a za tu dobu si získala spoustu stálých zákazníků. Prioritou je spokojenost klienta, který si z dovolené odveze jen samé krásné zážitky. Vydejte se do Chorvatska a můžete se plavit na jachtě, koupat se v jednom z nejkrásnějších moří, ochutnávat čerstvé ovoce i poznávat zajímavé okamžiky historie. Je to země, ve které je neustále co objevovat.

Do Chorvatska se klienti B & K Tour mohou vydat vlastní dopravou, což velká část z nich vítá. Výhodou cestování osobním automobilem po vlastní ose je fakt, že každý je pánem svého času a může si cestu i dovolenou naplánovat podle svého uvážení. Pro ty, kteří se nechtějí o nic starat a raději se nechají na místo své dovolené dovézt, je tady možnost využití autobusové dopravy. B & K Tour využívá pouze služeb prověřených přepravců.

Nabízené apartmány v Chorvatsku splňují všechny standardy, které k letní dovolené u moře patří. Jsou vždy kvalitně a příjemně zařízené a nachází se v blízkosti moře. Vybírat je možné z apartmánů v lokalitách jako je Gradac nebo Crikvenica, v oblasti Istrie a nechybí ani ostrovy Krk, Lošinj a mnoho dalších atraktivních míst.

Pronájem apartmánů prostřednictvím B & K Tour má hned několik výhod:
- za popisy jednotlivých objektů CK ručí, jsou tedy zaručeně správné a ověřené
- pokud by došlo ke stornu ubytování, klientské peníze získá zpět dle předem jasných pravidel
- v případě nenadálých problémů s ubytováním najde CK klientovi odpovídající náhradní objekt
- možnost širokého výběru ubytování, přehledné vyhledávání kapacit dle zadaných parametrů na jednom místě
- při zajišťování ubytování přes internet dochází u klienta k úspoře času

Mali Lošinj - TINA
Foto: Mali Lošinj - TINA

B & K Tour si vám pro dovolenou v Chorvatsku dovoluje doporučit tyto apartmány:

Apartmán TINA - Mali Lošinj

V městečku Mali Lošinj, které je hlavním střediskem stejnojmenného ostrova, se nachází dobře vybavené apartmány TINA. Apartmánový dům je situován ve vzdálenosti asi 200 metrů od pláže a 200 metrů od potápěčského centra. Nabízí dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň s jídelním koutem a koupelnu s WC. Parkování je možné přímo u objektu. Letovisko nabízí historicky cenný přístav, pěknou promenádu s restauracemi, bary a cukrárnami. Ve zdejších zátokách je možné se věnovat jak vodním sportům, tak si vychutnávat klid a romantickou atmosféru.

Apartmán VIDA - Crikvenica

Velice pěkně vybavený apartmán VIDA se nachází v příjemném lázeňském městě Crikvenica v oblasti Kvarneru. Apartmán je situován v přízemí domu v naprosto klidné ulici, asi 400 metrů od moře. Nabízí dvě prostorné ložnice, obývací pokoj, kuchyňský a jídelní kout, terasu, samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem. Crikvenica je obklopena malebnou krajinou s bujnou středomořskou vegetací, nechybí čistý mořský vzduch ani dlouhé písečné a oblázkové pláže, které jsou zvláště vhodné pro menší děti a neplavce. Příjemné procházky nabízí dlouhé promenády lemované palmami. Crikvenica láká také na pestrý noční život a spoustu příležitostí aktivního vyžití.

Crikvenica - VIDA
Foto: Crikvenica - VIDA

Apartmán SRNEC - ostrov Vir

Široká nabídka kvalitního ubytování a apartmánů v Chorvatsku zahrnuje i pěkně vybavené apartmány SRNEC, které jsou součástí domu sympatické majitelky. Apartmány jsou v klidném místě pouhých 80 metrů od moře, 15 minut chůze od centra obce Vir na stejnojmenném ostrově. K oblázkové pláži kombinované s betonovými platy je to 80 metrů, k další krásné písčito-oblázkové pláži s pozvolným vstupem do moře je to 180 metrů. V ceně pronájmu apartmánů je klimatizace. Hostům je k dispozici zahradní gril. Možnost parkování před objektem. Kdo má zájem, může si zdarma půjčit jízdní kola. Okolí je ideální pro poznávání. V městečku Vir se nachází pozůstatky předrománského kostelíku nebo ruiny bývalé benátské pevnosti ze 17. století. Na ostrově Vir jsou navíc velmi dobré podmínky pro vodní sporty.

ostrov Vir - SRNEC
Foto: ostrov Vir - SRNEC

Apartmán NATALI - Podaca

V oblasti Jižní Dalmácie se pod skalním masivem Biokovo, asi 2 km jihovýchodně od letoviska Zaostrog rozkládá městečko Podaca. V něm najdete pěkný apartmánový dům se vkusně zařízenými apartmány. Hosté mají k dispozici připojení na internet (WiFi), klimatizaci a společný zahradní gril. Místo je vhodné i pro rodiny s dětmi, apartmány se nachází asi 200 metrů od pěkné oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Pláže jsou zde lemované vzrostlými borovicemi, nechybí ani kavárničky a tradiční restaurace, ve kterých si můžete pochutnat na dalmatských specialitách.

Podaca - NATALI
Foto: Podaca - NATALI

Apartmán ŠIME - Brist

V jihodalmatském letovisku Brist se ve vzdálenosti asi 100 metrů od pláže nachází pěkné apartmány s jednou ložnicí, obývacím pokojem, kuchyňským a jídelním koutem a koupelnou s WC a sprchovým koutem. Apartmány jsou vybaveny balkony s výhledem na moře. Parkování je možné u objektu. Do nejbližšího obchodu a restaurace je to 350 metrů. Brist je jedním z nejjižněji položených letovisek na Makarské riviéře a turisté si jej oblíbili zejména kvůli klidu a pohodové atmosféře.

Vedle Chorvatska si lze vybrat i apartmány v Itálii, Francii, Švýcarsku, Rakousku a na Slovensku. Podrobnosti najdete na internetových stránkách cestovní kanceláře B & K Tour, Komenského 249,  500 03 Hradec Králové,  www.bktour.cz

- PR článek -

Článek byl zobrazen 5 477 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA