Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vila Grubišič

Vila Grubišič se nachází v tučepské části Kamena, vzdálena 60 m od moře. Dům je vybaven moderním nábytkem, byl postaven v roce 2004. Parkování aut je před vilou.

Popis vily: 
přízemí: kuchyně a denní místnost s lednicemi, prostor pro stravování hostů

1. patro: 4x dvoulůžkový pokoj (s možností přistýlky), každý pokoj s koupelnou a WC, balkón směr moře, 1x třílůžkový pokoj s koupelnou, WC – 1 pokoj bez balkónu – možnost využití obrovské terasy ve 3. patře.

2. patro: Apt 6 (s možností 2 přistýlky) – 3/2 pokoje, každý s koupelnou a WC, balkón – pohled směr moře, kuchyň, velká denní místnost, TV, balkón – pohled moře, klimatizace

3. patro: Apt 4 (s možností 1 přistýlky) – 2/2 pokoje, každý s koupelnou a WC, balkón – pohled moře, kuchyň, velká denní místnost, TV, balkón – pohled moře, klimatizace. Na vyžádání možnost další přistýlky.

Možnost použití kuchyně pro pokoje. Stravování je vlastní nebo v blízké restauraci Kamena za příplatek. Pokoje v 1. patře mají 50 l chladničku a stropní ventilátor. Přistýlka vhodná maximálně pro dítě do 10 let.

 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Vila Grubišič

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Nádherné místo ke strávení pohodové dovolené.

nemá avatar
3 hvězdiček
Přemysl
25 10:47:49.září 2009

Skvělé místo ke strávení poklidné dovolené. Celkový dojem příjemný, vytknout by se daly nefunkční služby delegáta. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.