Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pharos Hotel**

Poloha: 
Hotelový komplex se skládá z pěti pavilónů nacházejících se v borovicovém háji. Do centra letoviska Hvar je to odtud asi 500 m.

Popis:
Hotel a letovisko spojuje krásná pobřežní promenáda, kde naleznete spoustu obchudků a laváren. Krásné jsou i procházky po pláži tvořené malými oblázky a lemované azurovým mořem, které díky své křišťálové čistotě zaručuje neopakovatelné koupání. 

Vybavení: 
Je zde recepce, směnárna a trezor, restaurace, aperitiv bar, TV sál a terasa. Jistě oceníte i venkovní bazén s mořskou vodou a pro ty nejmenší je tu dětský bazén.

Ubytování:
Hotel Pharos nabízí příjemné ubytování hotelového stylu. Ubytování je zajištěno v pěti pavilonech, ve dvoulůžkových pokojích s balkonem, které jsou směrem na mořskou stranu. 
P 1/2 BM: Dvoulůžkový pokoj s balkonem, vlastní sociální zařízení. Pokoje je směrem na moře.

Pláž: 
Oblázková: asi 400 m od hotelu, s pozvolným vstupem do moře.

Sport a zábava: 
Letovisko nabízí široké sportovní a plážové vyžití, plážové míčové hry, vodní sporty – skútry, banán, lodě. V centru restaurace, vinárny, diskotéky, bohaté noční i denní kulturně-společenské vyžití.Snad každý ocení venkovní bazén s mořskou vodou, ti nejmenší budou nadšeni z dětského bazénu a tenisové kurty potěší milovníky tenisu. Na své si však přijdou i fandové cyklistiky a to díky místní půjčovně kol.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.