Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Casamundo

Casamundo

Na Strži 65/1702
140 00 Praha 4
Telefon: 800 776 767
Web: http://www.casamundo.cz/
Email: info@casamundo.cz

 

CASAMUNDO je internetový specialista na prázdninové ubytování po celé Evropě. Naše firma s hlavním sídlem v německém Hamburku byla založena v roce 2003. Dnes je CASAMUNDO se svou širokou nabídkou více než 300.000 objektů jedním z vedoucích internetových portálů s rekreačními domy a apartmány. Kromě České republiky provozujeme internetové portály také v Německu (casamundo.de), Velké Británii (casamundo.co.uk), Francii (casamundo.fr), Itálii (casamundo.it), Polsku (casamundo.pl) a Nizozemsku (casamundo.nl). Naším cílem je nabídnout Vám ten nejlepší výběr vysoce kvalitních rekreačních objektů po celé Evropě! Jen několik málo kliknutí stačí k tomu, abyste si našli a zarezervovali Váš vysněný prázdninový domicil.

Máme příležitost Vám garantovat maximální péči a individuální poradenství během Vašich nejkrásnějších dnů v roce. Abychom udrželi náš vysoký standard, klademe velký důraz na kvalitu služeb a zákaznický servis. Náš servisní team se skládá výhradně z kvalifikovaného personálu, který Vám rychle a spolehlivě zodpoví všechny dotazy. Každý z našich zaměstnanců má vzdělání v oblasti cestovního ruchu, a proto jsme také schopni v relativně krátké době reagovat i na speciální přání našich zákazníků.

Snažíme se zajistit nadprůměrnou kvalitu služeb, nebot Vaše důvěra je pro nás velmi důležitá. Máte-li jakékoliv návrhy ke zlepšení či jiné připomínky, prosíme, kontaktujte nás. Váš názor nás zajímá!

ČLÁNEK FIRMY:
Rekreační domy - objevte kouzlo dovolené v soukromí 

Další kontakty

Telefon 2: 228 882 007

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.