Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Mobilní domy a karavany v Chorvatsku - novinky na léto 2013

Pobyt v přírodě s možností bezstarostných radovánek, kde není nic zakázáno, je dnes velmi žádaným typem dovolené. Pokud jsou tyto výhody doplněny ještě umístěním domů téměř u moře, zvyšuje to atraktivitu zájezdu a zájem o takto strávené chvíle volna roste. Právě takovou dovolenou zažijete v mobilních domech v Chorvatsku

Vážení a milí příznivci letních dovolených a obzvlášť milovníci Jadranu, je mi velkou ctí, že Vás mohu opět pozdravit a popřát Vám zdraví, štěstí a dobrou náladu do budoucích dnů a týdnů. Rád bych Vám poděkoval za přízeň naší cestovní kanceláři a velmi mě těší Váš rostoucí zájem o dovolené v mobilních domech blízko moře a v komfortně vybavených střediscích, resortech či kempech. 

Velmi mě potěšila nominace naší cestovní kanceláře do celorepublikové soutěže CZECH TRAVEL AWARDS 2012 a velké díky patří těm, kteří nám dali svůj hlas a takto nás podpořili v této soutěži. Věřím ve Vaši podporu i v případě dalších soutěží tohoto typu.  

Od 1. 11. 2012 jsme zahájili prodej letní sezóny 2013. Pro tuto sezónu máme připravenu celou řadu novinek. První velkou novinkou je změna cenové politiky a s tím související ceník. Od nové sezóny se mobilní domy a karavany již neprodávají jako celek, ale rozhodli jsme se účtovat ubytování po osobách. Tím zvýhodňujeme páry, trojice, mladé rodiny s dětmi i seniory! V souvislosti s touto změnou nabízíme také jedno dítě do 2 let zcela zdarma, bez nároku na lůžko. 


Foto: Šibenik - Solaris

Další novinkou je rozšíření ubytovacích kapacit ve velmi oblíbených destinacích Biograd na Moru, Park Soline**** a na ostrově Murter - Jezera, kemp Jezera Lovišca***. V destinaci Poreč - Bijela Uvala**** projdou naše ubytovací kapacity - karavany servisními opravami a plánujeme také modernizaci našeho ubytovacího “parku“! 


Foto: mobilní dům

Milí příznivci Jadranu, jako již každoročně si pro Vás CK CHERRY TOUR připravila velmi oblíbenou nabídku 1+1 dovolené za zvýhodněnou cenu! Chystáte-li se tedy o letních prázdninách do Chorvatska, využijte tuto možnost a získejte druhou dovolenou za zvýhodněnou cenu 990,- Kč nebo 2 990,- Kč. Za tuto cenu získáte týdenní pobyt u moře až pro 4 osoby a to buď v karavanech (990,- Kč) nebo mobilních domech (2 990,- Kč) v termínech 18.5. - 25.5.2013, 25.5. - 1.6.2013 nebo v termínu 21.9. - 28.9.2013. Podmínkou pro získání této speciální nabídky je výběr dovolené v letních prázdninových měsících a úhrada 50% ceny dovolené do 7 dnů od objednání. Věřte, že pobyt v květnových či zářijových termínech je v Chorvatsku velmi krásný. V období května vše rozkvétá a příroda ukazuje světu své krásné barvy. Září potom nabízí menší počet hostů, příjemně vyhřáté moře a pláže. 

Abychom Vám poskytli co nejvíce informací o ubytovacích kapacitách naší kanceláře, připravili jsme pro Vás krátká videa na YouTube kanálu naší cestovní kanceláře CHERRY TOUR - www.youtube.com/cherrytour. Můžete se tam podívat na mobilní domy, které pro Vás máme připravené, prohlédnout si jejich okolí a také získat inspiraci na případné výlety.


Foto: mobilní dům - denní místnost

Vážení klienti, pevně věřím, že Vás naše kvalitní nabídka pro sezónu 2013 zaujme a těším se na setkání s Vámi v našich chorvatských destinacích. 

Autor: Petr Skopal, CK CHERRY TOUR

CHERRY TOUR
28. října 209/433
709 00  Ostrava - Mariánské Hory

Tel.: 596 924 531
Mob.: 608 808 892

info@cherry-tour.cz 
www.cherry-tour.cz 
www.karavanyvchorvatsku.cz

- PR článek -

Článek byl zobrazen 3 530 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA