Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Mobilní domy - skupinové pobyty pro náročné kolektivy

Doba, kdy se pro skupinové pobyty díky své ceně využívalo nejčastěji ubytování ve stanech, je dávno tatam. Dnešní klientela je mnohem náročnější, ale uvědomuje si, že nejlepším místem pro kolektivní pobyt s kamarády je právě kemp, jeho přívětivé prostředí po všech stránkách. Alternativou jsou kempové mobilní domy.

Jadranské moře přiláká každoročně několik desítek tisíc hostů k odpočinku v rámci akce zvané skupinové pobyty. Nejrůzněji zájmově zaměřené spolky se vydávají načerpat slunečnou energii nejčastěji do Chorvatska. V tamních kempech mají k sobě rekreanti poněkud blíže a právě proto tam zamíří, aby čas trávili spolu, byli venku, v přírodě, aby sportovali.

Chorvatské kempy za posledních 20 let urazily v kvalitě a úrovni vybavení dalekou cestu. Tří a čtyřhvězdičkové kempy si atraktivitou svého prostředí rozhodně nezadají s apartmánovými či hotelovými komplexy. Výhodou kvalitního kempu je mimo jiné snadný přístup k veškerým sportovištím a blízké pláže. Vždyť sportovní kluby zde velice často plní své tréninkové plány.

Mobilní dům jako ideální řešení
Chcete trávit dovolenou v kempu, ale vadí vám společná sociální zařízení? Toto tvrzení už neznamená problém, existuje na něj jednoduchá odpověď - mobilní dům, mobilhome, mobilheim!

Mobilní dům je nová atraktivní forma ubytování v kempu. Jedná se o prostorný domek, který svým přívlastkem „mobilní“ nepředstavuje pro uživatele rozhodně žádné omezení v kvalitě ubytování. Veškeré vybavení v mobilhomu je plnohodnotné a dostačující. Mobilní je de facto jen při umísťování ve vztahu ke stavebnímu povolení. Každý domek má samostatnou elektro přípojku, přípojku vody i kanalizace. Hmotnost základní velikosti mobilního domku 8x3 m je skoro 4 tuny. Z toho vyplývá i jeho stabilita mající vliv na užitný komfort.

„Mobilní dům je ideálním řešením pro náročné rekreanty, hledající kvalitní ubytování při aktivní dovolené“, dodává Andrea Limberková, asistentka prodeje cestovní kanceláře CHERRY TOUR.

Co se týká dispozičního řešení, zpravidla se jedná o dvouložnicové mobilní domy. Jedna ložnice bývá s manželskou postelí a druhá tzv. dětská, která nabízí tři plnohodnotné postele, přičemž jedna z nich může být na patro. Tato ložnice bývá často vybavena variabilní zábranou, která umožní jednu z postelí změnit na dětskou postýlku. Ložnice jsou obvykle situovány v protilehlých částech domku, aby bylo dosaženo co možná největšího soukromí. Ve střední části je pro rekreanty k dispozici tzv. denní místnost s kompletně zařízenou kuchyní a jídelním koutem s rozkládací pohovkou.

Samozřejmostí je teplá voda i klimatizace. Standardní splachovací WC mísa bývá samostatně oddělena či může být součástí koupelny se sprchovým koutem. Mobilní dům tak nabízí vskutku kvalitní pobyt pro 5 osob. Při menším uskromnění je možné obývat domek až v počtu sedmi osob. Tato varianta se stává cenově velice výhodnou - cca 3 000 Kč za osobu v plné sezóně.

Největší nabídku ubytování v mobilních domcích v Chorvatsku na českém trhu nabízí cestovní kancelář CHERRY TOUR, která se specializuje na pobyty v kempech už dvanáctým rokem. V její široké nabídce najdete mobilní domy v oblíbeném Biogradu na Moru nebo na ostrově Murter, ale také v Novigradu, Pakoštane, Trogiru nebo Omiši.

U CHERRY TOUR můžete využít také plně vybavené klimatizované karavany v nejlépe vybaveném kempu na Istrijském poloostrově Bijela Uvala v Poreči nebo v kempu Zablaće v Bašce na ostrově Krk. Ať už hledáte místo pro strávení rodinné dovolené, soustředění pro váš sportovní klub nebo jen za účelem utužení pracovního skupiny, jistě si vyberete z kolektivních či individuálních pobytů v naší nabídce.

- PR článek -

CHERRY TOUR
28. října 209/433
709 00  Ostrava-Mariánské Hory

596 924 531, 725 120 440
info@cherry-tour.cz
www.cherry-tour.cz
www.karavanyvchorvatsku.cz

Článek byl zobrazen 6 335 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Chorvatsko.Světadily.cz je komplexním průvodcem po Chorvatsku. Kromě článků a tipů na cesty zde najdete detailní imformace o chorvatském pobřeží a chorvatských ostrovech. Nechybí ani informace o cestě autem do Chorvatska a tipy, jak si užít dovolenou v Chorvatsku levně a v klidu. Najdete zde také detailní informace o městech Záhřeb, Split, Dubrovník, národních parcích Krka, Plitvická jezera a o dalších zajímavých místech. Součásté jsou také zájezdy do Chorvatska, v nabídce najdete jak pobřeží Istrie a Dalmácie, tak oblíbené otrovy Brač, Hvar, Korčula a další. Najdete zde vše pro svou dovolenou v Chorvatsku.

Další cestovatelské stránky na Světadílech - Egypt | Řecko | Itálie | Španělsko | Kanárské ostrovy | Turecko | Tunisko | Rakousko | USA