Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

AQUATRAVEL, s.r.o.

AQUATRAVEL, s.r.o.

Okružní 284
373 61 Hrdějovice
Telefon: 387 220 768
Web: http://www.aquatravel.cz
Email: info@aquatravel.cz

 

Máme za sebou mnoho let praxe v organizování zájezdů s tématickým a programovým zaměřením především na potápěče do Chorvatska a jiných evropských zemí, Egypta a dalších exotických potápěčských destinací, mezi kterými vždy kralovala Indonésie s pohádkovým ostrovem Bali. Nechceme konkurovat velkolepým katalogům ani super nabídkám velkých cestovních kanceláří. Nechceme ohromovat stovkami destinací. Nabízíme jen to co opravdu umíme. I nadále bude naším favoritem Indonésie s magickým ostrovem Bali.

Indonéské zájezdy a kombinace
Země tisíců ostrovů nabízí každému možnost vybrat si právě tu svou barevnou kombinaci dle vlastních představ. Jako jediná česká cestovní kancelář provozujeme již 10 let v Indonésii pobočku – indonéskou firmu (s českými vlastníky). Toto nám umožňuje organizování jedinečných zájezdů – zajištění nedostupných vnitrostátních letenek z ČR. Řada našich balijských řidičů, průvodců i divemasterů již rozumí a často i mluví velice dobře česky! Navštivte český turistický resort a potápěčská centra Deep Blue Studio na severovýchodním pobřeží Bali dosud nedotčeném masovou turistikou! S potěšením Vám připravíme kompletní zájezd dle Vašich představ již v ČR, ale rádi Vás u „nás na Bali“ uvidíme pokud přiletíte individuálně nebo prostřednictvím jiné CK.

- Pobytové zájezdy na Bali „od romantických chýší po luxusní hotely“
- Poznávací zájezdy po Indonésii „od relaxace v lázních po výstupy na sopky“
- Tématické zájezdy: potápění, golf, wellness, Harley-Davidson
- Expedice po indonéských ostrovech „od komodských varanů po tajemná etnika“
- Vnitrostátní letenky v jihovýchodní Asii 

Pokud si nevyberete zájezd z termínů naší nabídky v katalogu nebo na webových stránkách, připravíme Vám zájezd dle Vašeho požadavku a letového řádu (obsazenosti letadel).
Na Bali se prozatím nedostanete přímými „charterovými lety“, ale pravidelnými linkami celé řady spolehlivých leteckých společností. Odlety z Prahy, Vídně, Frankfurtu i jiných evropských metropolí denně nebo alespoň 3 x týdně.
Vzhledem k časovému posunu (6–7 hodin proti ČR) a finanční náročnosti letecké dopravy doporučujeme volit délku pobytu i u pobytového zájezdu na více než 7 dní.

Další kontakty

602 545 821

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.