Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Kemp Veruda

Kouzelný ostrůvek u Puly pouhých 650 km od Českých Budějovic s bývalým klášterem a bohatým porostem borovic (včetně pinií) si Vás okamžitě získá. "Fratarski otok"- tak ho nazývají domorodci a díky mnichům se stal jednou velkou rajskou zahradou. Na kamenitém pobřeží západu a jihu najdete - jak bezpečné vstupy do vody, tak romantická, krytá zákoutí pro opalování, nerušenou četbu, pozorování skotačících delfínů. Dech se Vám zatají při neopakovatelných západech slunce se siluetami štíhlých jachet, vracejících se do bezpečného přístavu.

I v letošním roce bude možné ubytování na ostrově pod vlastním stanem, nejdříve však od 25. června !!!

Nehledejte ostrůvek ztracený v oceánu - lodí se sem v sezóně dostanete z přístavu "Bunarina" za pouhých 15 minut - každou hodinu. Pitnou vodu sem přivádí vodovod z Puly. V kempu jsou udržována sociální zařízení. Loď přiváží chleba a další základní potraviny i zásoby do bufetu (restaurace) - zpět odváží odpadky. Jsou zde kurty na volejbal, stoly na stolní tenis i hřiště na fotbálek. Labužníci ocení (co není možné na pevnině) možnost přípravy pokrmů na živém ohni. Čerstvé sardinky na roštu, zalévané červeným vínem jsou nej...

Je to již 20let co jsme zde byli poprvé a stále se vracíme... Proč? Jedny z nejlepších potápěčských terénů severního Jadranu máte doslova nadosah. Přímo z ostrova na terasách a stěnách s návštěvou miny na písku ve 28 metrech lze absolvovat minimálně 5 ponorů. Nezapomenutelné jsou noční ponory s parejnoky, humry, úhoři, mořskými koníky... Snad jen 100 metrů to máte na "jeskyňky" na protějším neobydleném ostrůvku "Malý Frašker". Kdo si soustavu jeskyní a průlezů v hloubce od 1 do 17metrů s úžasnými převisy do 25 metrů jednou proplaval - ten se vrací. Člun Vás za pár minut odveze na řadu dalších atraktivních lokalit: "Kaňon","Jarbol" (zbytky vraku), "Banjolu","Červené skály",atd.

Kontaktní informace

Kemp Veruda
Okružní 284
37361 Hrdějovice

Telefon: 387220768
Web: http://www.subaqua.cz/chorvatsko

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.