Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Kemp Perna

Kemp Perna se nachází na Orebičské riviéře ve vesničce Perna. Tvoří otevřený komplex s hotelem a bungalovy Komodor. Leží přímo na břehu moře, je vhodný pro klientelu, která upřednostňuje blízkost pláže a menší středisko. Přímo v kempu najdete obchod, bar s možností hudby, v blízkosti jsou cca 3 restaurace. Je možné také objednat polopenzi v hotelu Komodor, zde jsou také směnárenské služby.

V kempu je plocha použitelná pro cvičení aerobiku, dráha pro petanque a především je to ráj pro surfaře. Perna je světově vyhlášené místo pro windsurfing, protože příznivé proudy v Pelješackém kanálu, oddělujícím Pelješac od ostrova Korčula, vytvářejí ideální podmínky pro surfování. Pláž je přírodní, oblázková, vzdálená cca 20 m, na pláži jsou sprchy.

Oba kempy, kde naše CK zajišťuje ubytování odpovídají mezinárodnímu standardu. V každém kempu jsou místní recepce, restaurace, obchody s potravinami a dostatečné množství umýváren s WC a sprchami s tekoucí teplou a studenou pitnou vodou. Každý kemp má svůj řád, který jsou klienti povinni dodržovat, stejně jako vnitřní řád naší CK určený pro pobyt ve stanech.

 
 
Vložení fotografie

sarek

15 16:02:56.06.2012

Byl jste někdo letos 2012 v tomto kempu? Je to tam fakt pořád tak šílené s těmi sociálkami? Díky za info...

Přidejte recenzi: Kemp Perna

Průměrné hodnocení je: 3.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    1
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Příšerně zanedbané, a přesto krásné místo.

nemá avatar
3 hvězdiček
Adam a Petraa
28 14:16:10.srpna 2009

Vracíme se sem už několik let, protože tu jsou relativně dobré podmínky pro surf. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.