Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Pavilony Kačjak *+

Leží na tichém a malebném poloostrově uvnitř středomořské zeleně, vzdálené asi 6 km od centra města Crikvenica.

Pavilony jsou směrovány k moři. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, balkonem. Pláže jsou pěkné – s malými kamínky a pískem, vzdálené 200-300 m. Na pláž se dostanete po schodech. Stravování je v centrální restauraci, která je situována na nejvyšším výběžku poloostrova s krásnou terasou. Hostům je k dispozici restaurace s aperitiv barem, taneční terasa, TV místnost, disko klub, snack bar, menší obchod, parkoviště. Pro děti je zde dětské hřiště. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf, hřiště pro míčové hry a další. Do centra města jezdí pravidelná autobusová doprava, v sezóně pak turistický vláček.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Pavilony Kačjak *+

Průměrné hodnocení je: 3.3333 hvězdiček
Vaše hodnocení - 3 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    1
  • 3 hvězdiček
    2
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Pro odvážné a nenáročné levná dovolená.

nemá avatar
3 hvězdiček
Hnízdovi
28 15:42:33.srpna 2009

Pokud nepotřebujete luxusní ubytování a máte rádi dobré jídlo - je to dovolená přesně pro Vás! celá recenze

Pohodová dovča za minimum peněz.

nemá avatar
3 hvězdiček
Sýkorovi
17 13:56:56.září 2009

Moc pěkné prostředí, ale mladí lidé by se tu asi nudili. Je to spíše oblast pro rodiny s dětmi. Je to příjemná dovolená pro nenáročné. celá recenze

Levná, ale parádní dovolená u moře

nemá avatar
4 hvězdiček
Melissa
11 14:23:02.prosince 2009

Já bych to ohodnotila jako povedenou dovolenou za pár kaček. Kdo není citlivka a nepotřebuje mít na dovolené 5 hvězdičkový hotel, vířivku a klimatizaci, tak bude jistě spokojen. Okolí je nádherné, určitě je proč tam jezdit. Doporučuji! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.