Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Talijančič**

Poloha:
Apartmánový dům Talijančić se nachází na klidném místě, ve vzdálenosti cca 120 m od pláže a cca 100 m od centra městečka.

Ubytování:
Jedná se o nově postavený a moderně vybavený dům s celkovou kapacitou až 25 osob (5 apartmánů). Apartmán č. 1 – přízemí, typ TRILO: 2 x ložnice s manželským lůžkem, 1 x obytná místnost s kuchyňským koutem, TV a možností jedné přistýlky, koupelna se sprchou a WC. Za apartmánem je malá zahrádka a před apartmánem velký prostor s krytou terasou. Apartmán č. 2 – přízemí, typ TRILO: viz apartmán č. 1. Apartmán č. 3 – první patro, typ BILO: 1 x ložnice s manželským lůžkem, 1 x obytná místnost s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem s možností jedné přistýlky, koupelna se sprchou a WC, terasa a balkon s krásným výhledem na moře. Apartmán č. 4 – první patro, typ BILO: viz apartmán č. 3. Apartmán č. 5 – první patro, typ TRILO: 2 x ložnice s manželským lůžkem, 1 x obytná místnost s kuchyňským koutem a možností jedné přistýlky, koupelna se sprchou a WC, lodžie spojená s balkónem a s částečným výhledem na moře. V prvním patře domu je pro hosty k dispozici TV místnost, stolní fotbal a stolní tenis. Dále je možnost zapůjčit si elektrický gril (po dohodě s majitelem). Pobyt v tomto domě doporučujeme pro rodiny s dětmi nebo menší kolektivy do 25 osob. Dům má velký pozemek se zahradou, parkování je možné na pozemku přímo před domem.

Strava:
 
Vlastní – každý apartmán má k dispozici zařízený kuchyňský kout

Vzdálenost:
od moře cca 120 - 450 m

Pláž:
Nejblíže apartmánům se nachází městská pláž. Je to velmi hezká oblázková pláž, typická pro Makarskou riviéru, s pozvolným přístupem do vody, vhodná i pro malé děti. Po pobřeží dále najdeme známou pláž u hotelu Punta a ještě dále pak několik malých intimních pláží schovaných mezi skalami.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.