Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Medena Hotel

Poloha:
V borovicovém lese v turistickém komplexu MEDENA

Popis: 
Hotel se skládá ze dvou osmipatrových budov s centrální recepcí a restaurací a je postavený ve svahu obklopený borovicemi. Součástí hotelového komplexu jsou dva depandansy kde jsou pokoje TURIST CLASS, které se nacházejí v bezprostřední blízkosti pláže a od hotelu jsou vzdálené 150 m. Hosté ubytovaní v depandansech mohou využívat všechny služby hotelu.

Vybavení:
Denní bar, velká restaurace, pizzerie, gril, prodejna suvenýrů, kadeřnictví, ambulance, dětský koutek, terasa a gril-restauraci „Tamaris“ na pláži.

Ubytování: 
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky a dvoulůžkové pokoje s roztahovacím gaučem (jedno a půl lůžka), které jsou vhodné pro rodiny se 2 dětmi. Je možné umístit i dětskou skládací přistýlku. Pokoje jsou vybavené původním starým nábytkem, jsou jednoduché a mají sprchu/WC, telefon, SAT-TV a balkon.

Pláž:
K oblázkovo-kamenité pláži s upravenými plochami vzdálené cca 200 m od hotelu se táhne borovicový hájek a od hotelu se na pláž schází po schodech.

Sport a zábava: 
Tenis, minigolf, volejbal, basketbal, dětské hřiště a vodní sporty na pláži. Taneční terasa, disko klub, animace pro děti i dospělé a příjemné posezení se živou hudbou v taverničkách na pláži. Podél pobřeží vede chodník, který spojuje středisko se starobylou rybářskou vesničkou Seget a je jako stvořený k procházkám.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.