Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Adria hotel

Poloha:
Hotel Adria je umístěn v borovém lese v blízkosti pláže Soline (do 200 metrů od hotelu) , asi 10 min. chůze do centra Biogradu na Moru.

Vybavení:
Hotel má klimatizovanou halu s barem, recepci, restauraci, směnárnu, dětský koutek, vnitřní bazén s terasou na opalování (uzavřen v období 14.6.-1.9.), venkovní bazén. Parkování přímo před hotelem.

Ubytování:
Všechny pokoje mají koupelnu se sprchou nebo vanou, WC a fénem, balkón, SAT TV, klimatizaci. V hotelu jsou následující typy pokojů: 
1/2+1 dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky formou rozkládacího gauče. 
1/3 třílůžkový pokoj s francouzským lůžkem a dalším pevným lůžkem. 
1/3+1 třílůžkový pokoj s francouzským lůžkem, dalším pevným lůžkem a přistýlkou formou rozkládacího gauče.

Sport a zábava 
venkovní bazén + dětský bazén s lehátky, tobogán, kopaná, volejbal, košíková, badminton, aerobic, vodní aerobic, ranní gymnastika, tenis, stolní tenis, mini golf, dětské hřiště, fitness, za úplatu masáže, koupele a kosmetika

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.