Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Mia Kemp***

Poloha: 
Rodinný kemp se nachází v turisticky nejzajímavější části letoviska.

Popis:
Stany jsou rozloženy ve stínu stromů. Součástí každého stanu je posezení se slunečníkem. Nedaleko se nachází známá pláž, která je oblíbená mezi dětmi i dospělými. Na pláži je tobogán a spousta vodních atrakcí a sportovního vyžití. Ideálním místem na procházku je malebné historické centrum, vzdálené asi 400 m od kempu.

Vybavení: 
Recepce, sociální zařízení na standardní úrovni. Ve městě jsou kavárny, restaurace a obchody.

Pláž: 
Oblázková: vzdálená od kempu asi 200 metrů. Rozlehlá pláž s množstvím sportovního vyžití a atrakcí, součástí pláže je bazén s mořskou vodou. Pozvolný přístup do moře. Písečná: vzdálená od kempu asi 200 metrů. Překrásná pláž "Soline" s pozvolným přístupem do moře.

Sport a zábava: 
V blízkosti tenisové kurty a plážové vyžití, aqua tobogán, bazén s mořskou vodou, vodní lyžování, potápění, windsurfing, půjčovna vodních skútrů a loděk, beach volejbal, cyklostezky. V městečku promenáda se stánky se suvenýry, možnost vyhlídkové jízdy vláčkem, přístav, vinárny, kavárny, diskotéky, bohatý společenský noční život.

Pro děti: 
aqua tobogán, vodní atrakce, dětské hřiště.

Ubytování:
Kemp Mia nabízí příjemné ubytování stanového typu. Ubytování je zajištěno ve čtyřlůžkových stanech s možností přistýlky. 
1/2+1 stan: Obsazenost 2 až 3 osoby, jedna ložnice pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, která je ve čtyřlůžkovém stanu se 2 ložnicemi. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrýka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel. 
1/4+2 stan: Obsazenost 2 až 6 osob, stan se 2 dvoulůžkovými ložnicemi pro 4 osoby s možností 1-2 přistýlek. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel. 
1/2+1Kstan: S kuchyňkou, obsazenost 2 až 3 osoby, jedna ložnice pro 2 osoby s možností 1 přistýlky, která je ve čtyřlůžkovém stanu se 2 ložnicemi a společnou kuchyňkou se základním vybavením pro vaření. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrýka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel.
1/4+2Kstan: S kuchyňkou, obsazenost 2 až 6 osob, stan s kuchyňkou se základním vybavením pro vaření a se 2 dvoulůžkovými ložnicemi pro 4 osoby s možností 1-2 přistýlek. K vybavení stanu patří nafukovací matrace, přikrývka, polštář, kapsář, šatní skříň, stůl a židle - vše podle počtu obyvatel.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.