Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Vodice Apartmán***

Poloha: 
Apartmánové domy jsou rozmístěné na velice atraktivních místech. Domy jsou osázeny stromy a okrasnými květinami.

Popis:
Letovisko Vodice je ideálním místem na letní dovolenou pro rodiny s dětmi a mladé páry nebo skupinky. Do centra letoviska se dostanete asi po 15 - 20 min. chůzi. Město láká k pěkným procházkám úzkými uličkami, jejichž historie sahá až do dob tureckých vpádů. Azurové moře je ideální pro milovníky koupání, potápění a také pro jachtaře. V přístavišti jsou obchůdky, kavárničky, tržiště a množství barů a hospůdek. Vzdálenost od moře: 300 - 700 m.

Vybavení: 
Standardně vybavené apartmány s příslušenstvím. Kuchyňka se sporákem a ledničkou, jídelní kout, vlastní soc. zařízení, balkón nebo terasa. Zajištěno je parkování pro hosty cestující vlastní dopravou (ve dvoře nebo před domem).

Ubytování:
Apartmány Vodice nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno ve dvou až devítilůžkových apartmánech typu BILO, TRILO a QUADRI, které jsou čisté a útulně zařízené. 
BILO 2: Obsazenost 2 osoby, dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
BILO 2+1: Obsazenost 3 osoby, dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s 3. lůžkem a kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
BILO 2+2: Obsazenost 4 osoby, dvoulůžkový pokoj, obývací místnost s 3. a 4. lůžkem a kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
TRILO 4: Obsazenost 4 osoby, 2 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
TRILO 4+1: Obsazenost 5 osob, 2 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s 5. lůžkem, kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
QUADRI 6: Obsazenost 6 osob, 3 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
QUADRI 6+1: Obsazenost 7 osob, 3 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost se 7. lůžkem a kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. QUADRI 8: Obsazenost 8 osob, prostornější typ QUADRI, 4 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa. 
QUADRI 8+1: Obsazenost 9 osob, prostornější typ QUADRI, 4 dvoulůžkové pokoje, obývací místnost s 9. lůžkem a kuch. koutem, sociální zařízení, balkón nebo terasa.

Pláž: 
Oblázková: 300 - 700 m od apartmánů, pozvolný vstup do moře.

Sport a zábava: 
Vodní a plážové sporty, půjčovna loděk, šlapadel a skútrů, tobogán, škola potápění, tenis, minigolf. V letovisku restaurace, kavárny, bary, bohaté denní i noční kulturně-společenské vyžití.

Pro děti: 
prolézačky, skákadla, pískoviště, hřiště na míčové hry.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.