Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Antun Apartmán**

Poloha:
udržovaný jednoduše zařízený rodinný dům se nachází v části Biogradu zvaném Dražice, kde se nalézá také písčitá pláž Soline s velikým borovým lesem, který nabízí příjemný stín a chlad v létě. Dům se nachází nad hotelem Albamaris v klidném místě s velikou zahradou.

Ubytování:
v přízemí se nachází apt. pro 4–5 os. – 2 ložnice s manžel. lůžkem, koupelna s WC, kuchyňka s rozkl. gaučem, posezení venku před domem. 1. patro: apt. pro 4 os. s manžel. lůžkem, v jedné ložnici s koupelnou a WC, kuchyň. koutem na balkoně a druhou ložnicí pro 2 os. s vlastní koupelnou s WC, tato ložnice je oddělena přístupovou chodbou k apt. pro 5 os. 
Apt. pro 4–5 os. – ložnice s manžel. lůžkem (možnost přistýlky), koupelna s WC, balkon s kuchyň. koutem, ložnice se 2 postelemi, balkon. 
Apt. pro 5 os. – 2 ložnice s manžel. lůžkem, jedna navíc s postelí, 2 koupelny s WC, balkon s kuchyň. koutem a druhý balkon 
2. patro: studio pro 2 os. s manžel. lůžkem, kuchyň. koutem na balkoně, koupelna s WC. 
2 apt. pro 3 os. – ložnice s manžel. lůžkem, obytná místnost s kuchyň. koutem a gaučem, balkon, koupelna s WC. 
Studio pro 3 os. – manžel. lůžko a postel, koupelna s WC, balkon s kuchyň. koutem.

Vybavení:
pronájem jednoduše vybavených apartmánů a studií s kuchyňkou, spotřeba vody a el. energie, povlečení, závěrečný úklid, parkoviště ve dvoře pro 1 os. auto/apt., gril k dispozici, společenská místnost se SAT/TV a kuchyňkou.

Pro děti: 
tobogán na pláži.

Pláž:
cca 550m od písčité pláže Soline

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.