Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Davor Apartmán***

Poloha:
Nový dům v klidné osadě Stomarica – součást Brely. Do centra Brely přímořskou promenádou – cca 30 min. chůze. Minimarket je od apartmánů vzdálen cca 300 m a restaurace cca 1 km. U domu je vlastní parkoviště.

Ubytování:
Typy a vybavení apartmánů - Studio 2+0 (cca 22 m2) – přízemí. Místnost s příslušenstvím, terasou, rozkládacím gaučem, kuchyňským koutem, SAT-TV a klimatizací. 
Apartmán 2+1 (cca 36 m2) – ve 2. poschodí, má příslušenství a oddělenou kuchyň. Je vybaven 2 pevnými lůžky s možností 1 přistýlky. Dále má SAT-TV, klimatizaci a balkon s výhledem na moře. 
Apartmán 2+2 (cca 33 m2) – přízemí. Má velkou terasu na mořskou stranu, ložnici se 2 lůžky a obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňským koutem, SAT-TV a klimatizací. Apartmán 2+2 (cca 43 m2). Apartmány jsou umístěny v poschodí (1. a 2.), mají balkon s výhledem na moře, příslušenství. Ložnice se 2 pevnými lůžky a obývací pokoj s klimatizací, rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kuchyňský kout a SAT TV. Pokoj 2+1 (cca 21 m2) 
Pokoje s příslušenstvím jsou v poschodí (1. a 2.) Mají 2 lůžka s možností 1 přistýlky, SAT-TV a klimatizaci. Výhled do okolí – bez balkonu. Tyto pokoje nemají kuchyňský kout, jsou vybaveny pouze lednicí a varnou konvicí.

Pláž:
Pěkná pláž s oblázky a čistou vodou je cca 100 m pod domem. Nedoporučujeme pro lidi se sníženou pohyblivostí. Pobřeží lemují další malé pláže téměř privátního charakteru. Na pláži jsou sprchy. Pozvolný vstup do vody.

Sport a zábava:
Některé vodní sporty lze provozovat přímo na pláži, další sporty a zábava v Brele.

 

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování v Chorvatsku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Chorvatsku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.